Nieuws / Nieuwe partner SmartMirrors met privacy als specialisatie


Nieuwe partner SmartMirrors met privacy als specialisatie


SmartMirrors B.V. versterkt zich per 1 mei 2017 met drs. Michel Gielbert RO, CIPM, CIPP/E als managing partner (48). Voorheen was hij werkzaam bij M-cep privacy, audit en advies.

Michel is een ervaren auditor en riskmanager, met als specialisatie “de impact van privacywetgeving op organisaties”. Hij is een vakinhoudelijke professional die snel problemen constateert, analyseert en pragmatische oplossingen levert.

Vanuit het perspectief  “What’s in for the client”,  meer dan 10 jaar als zelfstandig consultant actief geweest voor klanten in nationale en internationale omgeving, met opdrachten op gebied van: (Privacy) audits, assessments, Proces/Control optimalisatie, (cultuur) verandermanagement, governance structuren en organisatie-inrichting.

Michel is een prettige en communicatief vaardige collega, die zich snel aanpast aan nieuwe omgevingen en die zich makkelijk beweegt tussen diverse afdelingen van RvB tot aan receptie. Heeft gevoel voor politieke verhoudingen en culturele verschillen maar blijft wel gericht op daadwerkelijke vooruitgang/verbetering van de organisatie.